Bleach :: Romania - Primul site despre Bleach anime si manga
Navigare
Multimedia
Information
Games
Bleach Game
Bleach Training 1
Bleach Training 2
Ichigo Dress Game

Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Utilizatori conectaţi
» Vizitatori conectaţi: 2

» Membri conectaţi: 0

» Membri înregistraţi: 2,552
» Cel mai nou membru: FumLoottori
Sondaj membri
Inca un Nijikon... Veniti?

Nu as lipsi pt nimic in lume!
Nu as lipsi pt nimic in lume!
17% [2 Voturi]

Poate... nu stiu sigur.
Poate... nu stiu sigur.
17% [2 Voturi]

Nu, nu vin pt ca nu am cum :(
Nu, nu vin pt ca nu am cum :(
42% [5 Voturi]

Poate la anu... si La Multi Ani!
Poate la anu... si La Multi Ani!
17% [2 Voturi]

Daaaaaaa, am sa bantui pe acolo dupa postere and stuff.
Daaaaaaa, am sa bantui pe acolo dupa postere and stuff.
8% [1 Vot]

Nu vin pt ca nu imi place.
Nu vin pt ca nu imi place.
0% [0 Voturi]

Voturi: 12
Trebuie să te conectezi pentru a vota.
Pornit: 18/10/2011 22:22

Arhiva de sondaje
Ierarhie articole
Gotei 13 GuideGOTEI 13

Gotei 13 (护廷十三队, Goteijūsantai) Divizia de Gardă Imperiala, este organizația Shinigami-lor și una dintre cele trei ramuri principale ale organizatiei militare din Soul Society. Aceasta este împărțită în treisprezece divizii (de unde și numele), cu mai multe subdiviziuni, fiecare având specializarea ei.
Fiecare divizie este alcătuita din peste 200 de Shinigami, astfel Gotei 13 dispunând de aproximativ 3000 de militari înrolati.
Shinigami sunt de obicei recrutați prin intermediul Academiei Shinigami, cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că nu toti absolventii se pot înrola în Gotei 13. Absolvenții Academiei sunt obligati sa sustina un examen de admitere pentru Gotei 13 si numai celor care trec le este permis să se alăture. Examenele de admitere pot fi date de mai multe ori.

Scopul principal al Gotei 13 este de a apara Seireitei-ul si nu în ultimul rând, districtul Rukongai. De asemenea, Shinigami-lor din Gotei 13 le revine slujba de a pastra echilibrul Lumii oamenilor. Gotei 13 este subordonata edictelor Camerei Centrale 46.

Ca în orice armata, Gotei 13 are ranguri. Exista 20 de grade pentru ofițeri, dar sunt locuri în divizii si pentru non-ofițeri. Cu cât este numarul mai mic, cu atât este rangul mai mare.

Simbolul Gotei 13 este un romb, toate cele 13 simboluri ale Divizilor fiind plasate în cadrul rombului pe partea din spate a haori-urilor Capitanilor.

În mod oficial, nici Corpul Kido și Onmitsukidō nu fac parte din Gotei 13. Cu toate acestea, după cum Soifon este atât căpitanul Diviziei 2 cât și șeful Onmitsukidō, Onmitsukidō este efectiv sub controlul Gotei 13. În plus, căpitanul Corpului Kido a fost cunoscut să se supună citarii și ordinelor căpitanului-comandant al Gotei 13. De asemenea, membrii Gotei 13 nu au competență în oricare dintre familiile nobile.

Există trei moduri diferite de a deveni căpitan în Gotei 13:

1. Testul Capitanului competent - Un test care necesită abilitatea de a efectua bankai. Cel putin trei capitani existenti, inclusiv căpitanul - comandant, trebuie sa fie martori la aceasta testare.

2. Recomandare cu caracter personal - Pentru a deveni capitan trebuie sa ai recomandări cu caracter personal de la cel puțin șase căpitani și aprobare de la cel puțin trei din cei șapte rămasi.

3. Proces de Combatere - Pentru a promova aceasta proba trebuie învins un căpitan unu-la-unu, cu cel puțin 200 de martori, de la divizia Căpitanului respectiv. Kenpachi Zaraki este singurul capitanul cunoscut momentan să fi obținut rangul lui folosind această metodă. Această metodă este considerată ca fiind extrem de rara din cele trei, precum și cel mai putin rafinata. De asemenea, prin aceasta metoda poti ocoli cerintele protocolare de a stapani bankai-ul sau alte aptitudini necesare in mod normal unui Capitan.

1st Division


CAPITAN
Yamamoto Genryuusai Shigekuni

Data nasterii: 21 ianuarie
Vârstă: 2000 +
Înălțime: 168 cm.
Greutate: 52 kg
Partener: Chojiro Sasakibe
Echipă: 1st Division
Ocupatie: Capitanul Diviziei 1, General al Gotei 13
Manga Debut: Volume 10, Chapter 81
Anime Debut: Episode 24
Zampakuto: Jakki Ryuujin
Shikai: Banshou Issai Kaijin To Nase! (Turn to ashes the entire universe!)
Bankai: ??
Descriere: Yamamoto Genryūsai Shigekuni ( 山本元柳斎 重國) Căpitanul-comandant (総队长, sōtaichō) este liderul Gotei 13 și Căpitanul Diviziei 1, ocupând pozitia de ex officio sau primus inter pares, fiind cel mai vechi căpitan din Gotei 13. El are aspectul unui bătrân cu o barbă alba foarte lunga, și sprâncene albe lungi. Trunchiul si capul sau poarta multe cicatrici, urme ale numeroaselor batalii pe care le-a purtat de-a lungul timpului. În ciuda aparenței sale batrâne si firave, el are un corp foarte musculos, ceea ce se observa atunci când ia o anumită poziție de lupta, lucru foarte rar vazut, dupa cum spune si Shunsui. Capitanul poarta uniforma standard de Shinigami, dar dimensiunea acesteia fiind mult exagerata, iar peste umeri îsi poarta haori-ul.

General Yamamoto a fondat Academia Shinigami cu aproximativ 2100 ani înainte de momentul actual. Yamamoto a fost el însuși un profesor la această academie, și personal i-a instruit pe Shunsui Kyōraku și Jūshirō Ukitake.
Aproximativ cu 110 de ani în urmă, Yamamoto a fost remarcat ca fiind printre cele mai vechi căpitanul Gotei 13, urmat de Unohana, Shunsui și Ukitake.

Puteri si abilitati: Maestru specialist în arta duelului - Ca fondator al Academiei Shinigami, împreună cu peste două milenii de experiență în luptă, Yamamoto este fara indoiala cel mai puternic combatant în toate din Soul Society. Abilitatile lui în arta duelului a fost dovedita a fi destul de puternice pentru a-si doborî adversarul cu o singura lovitura precisa.

Number One: Nadegiri (撫で斬り, "Clean Sweep" or "Killing Several with One Sword Sweep") - Aceasta tehnica de bază, necesita precizie extremă de forță și viteză, astfel încât poate doborî adversari foarte mari, protejati de piele de oțel. Oponentul poate fi ucis cu o singură lovitura oblică, rapid, fara ca sa observe miscarea sau sa constientizeze momentul impactului.

Maestrul Pasilor Rapizi (Flash Steps Master) - experienta sa în arta Shunpo a fost pe deplin remarcata in momentul coliziuni cu cei doi învatacei ai sai, Shunsui și Jūshirō, în timpul unei urmăriri prin întregul Seireitei. S-a dovedit capabil de a-i depăși cu ușurință pe căpitani și de a sosi la destinație primul, chiar fără a fi observat de către ceilalți doi capitani.

Maestru strateg si tactician - cu anii de experienta ca profesor și războinic si fiind comandantul întregii Gotei 13, Yamamoto este un om foarte inteligent, rece si calculat. Capabil să se adapteze rapid la noile evoluții și de a lua decizii rapide în consecință, batrânul comandant isi calculeaza bine si repede tacticile de lupta, dupa cum dovedeste si în lupta din orasul Karakura. De asemenea, el dă comenzi subordonaților săi, care pot părea dure sau excesive, dar de multe ori dau rezultate fructuoase.

Maestru în Kido - vasta cunostiinta a lui Yamamoto în materie de Kido este înca un atu din mâneca batrânului Capitan - Comandant. Poate crea bariere si vraji fara a le rosti numele sau incantatiile, conservându-si în acelasi timp energia spirituala fara nici o problema.

Vice Capitan
Chōjirō Sasakibe

Data nasterii: 4 noiembrie
Înălțime: 175.26 cm
Greutate: 66.36 kg
Partener: Genryūsai Shigekuni Yamamoto
Echipă: 1st Division
Ocupatie: Locotenent al Diviziei 1
Manga Debut: Volume 10, Chapter 83
Zanpakutō: Gonryōmaru (厳霊丸, Solemn Spirit)
Shikai: Ugate (Drilling, Gonryoumaru!)
Bankai: ?
Descriere: "Om de putine cuvinte, intotdeauna alaturi de Comandantul Suprem, asteptand este Locotenentul Sasakibe Chōjirō. Desi sunt o combinatie faimoasa ce poate fi distinsa cu usurinta, singura diferenta ireconciliabila dintre cei doi, pare a fi preferinta lor alimentara... " - Tite Kubo

Chōjirō are ochii de culoarea chihlimbarului deschis, păr argintiu gri, o mustață mică negru, ghidon cu pielea bronzata. Poartă un jinbaori alb peste o uniformă standard de Shinigami. Poartă un roling alb sub uniforma sa și bandana de locotenent pe bratul stâng.

Este dezvăluit faptul că intr-o misiune in lumea reala, observand societatea britanica, a dezvoltat o pasiune pentru ceaiul negru. De asemeni, in urma altor misiuni, Chōjirō a devenit adeptul bucatariei vestice, displacandu-i total preparatele occidentale din cultura japoneza. Acesta fiind si singurul motiv de cearta intre el si capitanul sau, care prefera bucataria traditionala japoneza. Jinbaori-ul lui, făcută de el însuși, este de asemenea, menit să-i dea un aer mai occidental. El îsi petrece timpul său liber încercînd să adopte cât mai mult din culturile occidentale.
Insigna pentru Divizia 1 din cele 13 Divizii de Gardă Imperial este Chrysanthemum. Sensul din spatele simbolului este adevărul si inocenta.


2nd Division


CAPITAN
Soifon

Data nasterii: 11 februarie
Înălțime: 150 cm
Greutate: 38 kg
Partener: Marechiyo Ōmaeda
Apartenența: Familia Fon
Echipă: Divizia 2, Onmitsukidō
Ocupatie: Capitanul a diviziei a 2a, Comandant al Onmitsukidō, al 9lea cap al familiei Fon
Ocupația anterioară: Garda de corp a lui Yoruichi Shihōin, membru executiv al Militiei
Manga Debut: Volume 10, Chapter 81
Anime Debut: Episode 24
Zanpakutō: Suzumebachi (雀蜂, Hornet )
Shikai: "Sting all Enemies to Death" (尽敵螫殺, Jinteki Shakusetsu)
Bankai: Jakuhō Raikōben (雀蜂雷公鞭, Hornet Thunder Whip)
Descriere: Soifon (砕蜂, Suìfēng in the Pinyin transliteration of Mandarin Chinese , often incorrectly romanized as Soi Fong) este comandantul-șef al Onmitsukidō și căpitan al Diviziei a 2a în Gotei 13. Numele ei înseamna "spart" sau "a sparge", iar numele Zanpakuto-ului ei, Suzumebachi, semnifica "mijloc de viespe" Este o femeie relativ mica de înaltime și migniona, cu părul negru, scurt, cu două împletituri legate în pânză albă. Ea poartă o uniformă tradiționala pentru postul de Căpitan, cu un haori fără mâneci și un Obi galben legat în jurul taliei ei. Sub uniforme standard de căpitan, Soifon poartă uniforma comandantului-șef al Onmitsukidō, care nu are mâneci și nu acoperă partea din spate, deși poartă benzi negre, lungi pe brațe. În loc de sandale standard de Shinigami cu tabi, ea poartă pantofi chinezesti tradiționali cu șosete albe obijnuite. Soifon este loiala, fermă și de neclintit în convingerile ei. Soifon, la fel ca cele mai multe Shinigami de sex feminin, este membru al Asociatiei Femeilor Shinigami's. Prefera pestele, desi in mod normal detesta carnea, si are o obsesie personala excesiva fata de Yoruichi, adesea contemplând trecutul petrecut alaturi de ea.

Soifon s-a născut ca Shaolin Fon (蜂梢绫, Fong Shaolin în transliterare Pinyin din China mandarină) în casa Fon, una din casele nobile mai mici afiliata cu nobila casa Shihōin. Facând parte din a noua generatie a familiei ei si fiind cea mai mica dintre cei sase frati, s-a alăturat Miliție executive a Onmitsukidō-ului, dupa tradiția familiei ei. După aderarea la militie, ea a renuntat la numele de Shaolin Fon și a moștenit numele de cod al strabunici ei, Soifon. Din cei cinci frati ai sai mai mari, doi au murit în cadrul primei lor misiuni, alti doi în cea de-a doua misiune, iar al cincile frate a decedat în cea de-a sasea misiune în slujba Seireitei-ului. Dupa sapte ani de la intrarea în Militia executiva, a fost transferata ca paznic personal pentru Yoruichi Shihōins, comandant al corpului Militiei. Yoruichi a luat-o pe tânara Soifon sub aripa ei ca protejată, astfel ele au dezvoltat o relație strânsă.


Onmitsukidō


" Daca îti vezi aliatii pierzând, asta este sansa ta. Nu te baga între ei. Ataca si doboara-ti inamicul pe la spate. Si daca inamicul este atât de puternic ca nu poti face asta, atunci priveste-ti aliatii fiind ucisi. Asta înseamnă să fii Onmitsukidō. " - Soifon


Onmitsukidō (隠密機動, secret tactics) numit si Unitatea Mobila Secret / Corpul Forțelor Speciale sau Covert Ops, este una dintre cele trei ramuri militare sub controlul Camerei Centrale 46, ceilalți fiind Gotei 13 și Corpul Kido. Aceasta este împărțită în cinci unități, fiecare dintre care are propriile sale misiuni speciale de efectuat. Aceste misiuni variaza de la retransmiterea de informații pentru patrulare, disciplina și asasinat. Conducatorul Onmitsukidō se numește Comandantul sef (総司令官, sōshireikan ), iar liderii fiecarei dintre divizii sunt clasati drept comandanti ai Corpului (军団长, gundanchō) / Corps Commander .
Inițial o ramură distinctă a armatei din Soul Society, Onmitsukidō a fost în mod tradițional, legata de familie Shihōin. În cazul în care comandantul-sef ar câștiga un titlu în cadrul Gotei 13, Onmitsukidō ar deveni atașat la această divizare, de asemenea. Forțele Speciale sunt, în general, comandate de un membru al familiei nobile Shihōin, deși ultimul membru ce a deținut această poziție a fost Yoruichi Shihōin înainte ca de plecarea ei din Soul Society, aproximativ cu 100 de ani înainte de povestea principală. Din acel moment, forțele speciale par a fi fuzionat cu Divizia 2 din Gotei 13. Astfel, fiecare Corps Commander detine o pozitie de ofiter in cadrul diviziei.

Special Forces Divisions - Divizia Fortelor Speciale: 1. Executive Militia (刑軍, keigun ; Punishment Force) - prima filiala a Onmitsukidō. Ocupa locul cel mai înalt din cele cinci filiale din divizie. Responsabilitățile lor includ pedeapsa și asasinarea ex-camarazilor care încalcă legea și cercetarea în timpul luptei împotriva Hollow-urilor. Membrii săi sunt toți îmbrăcați în negru și sunt cunoscuti pentru sangele lor rece. Ei se specializează în luptă cu ajutorul Hakuda si sunt condusi în mod normal de comandantul-șef al Onmitsukidō.
Comandant al Corpului: Soifon
Fost Comandant: Yoruichi Shihōin

2. Patrol Corps (警邏隊, keiratai ) - Corpul de patrulare: aparent datoria lor este de a patrula Seireitei. În cazul evadarii celor sub arest la domiciliu, de asemenea, sunt însărcinati cu găsirea și arestarea lor. Pe plan extern ei patruleaza diferite terenuri și dimensiuni pentru a combate Hollow periculosi și alți dușmani ai Soul Society-ului.
Comandant al Corpului: Marechiyo Ōmaeda
Alti membrii: Eikichirō Saidō (anime only) - este un Shinigami care a fost trimis pentru a investiga disparitia Rukiei Kuchiki în lumea umană.

3. Detention Unit - Unitatea de detenție: este responsabila de închiderea și supravegherea tuturor infractorilor din cadrul Seireitei. De asemenea, ei mai au o altă îndatorire, cunoscuta sub numele de detenție speciala, care se referă la cei care s-au alăturat Gotei 13, dar prezinta un grad ridicat de pericol pentru colegii lor Shinigami. Ei investiga, captureaza și păstreaza aceste persoane sigilate, departe de restul Soul Society-ului în cadrul Casei de detenție, a.k.a. "the Maggot's Nest". Trebuie menționat faptul că cei puțini care sunt ținuti în Nest Maggots de fapt nu au comis nici o crima, dar au fost identificati de legile din Soul Society ca "elemente periculoase ". Această unitate este oarecum similara cu o închisoare și cu un centru de reabilitare mentală .
Fost Comandant al Corpului: Kisuke Urahara

4. Numele si functia acestei unitati sunt necunoscute.

5. Reversal Counter Force (裏挺隊, riteitai ; Secret Remote Squad, Correctional Force): Această unitate specială trimite informații în cadrul societății Soul. Se ocupa de transmiterea ordinelor de prioritate ridicată și mesaje pentru căpitanii și locotenenții de la Captain-comandantul și / sau de alti Captani.


Vice Capitan
Marechiyo Ōmaeda

Data nasterii: 5 mai
Înălțime: 205.74 cm
Greutate: 151.35 kg
Partener: Soifon
Echipă: Divizia 2, Onmitsukidō
Ocupatie: Locotenent al Divizia 2, comandant al Corpului de patrulare Onmitsukidō
Manga Debut: Volume 10, Chapter 83
Zanpakutō: Gegetsuburi (五形頭; "Five-Formed Head")
Shikai: "Buttsubuse" (打っ潰せ, Crush ).
Bankai: -
Descriere: Marechiyo Ōmaeda (大前田希千代) este locotenentul Diviziei 2 si comandantul Corpului de patrulare în Onmitsukidō. El este un om mare (aproape de două ori în înălțimea fata de căpitanul lui și de peste trei ori greutatea ei). El susține că este grăsuț, un semn de viață buna și bogăție. Are părul negru, și poartă haine standard de Shinigami cu un guler mare purpuriu.


Insignia pentru divizia a 2-a din Gotei 13 este Laleaua. Sensul din spatele simbol este "Nu cauta nimic".

3rd DivisionVice Capitan
Izuru Kira

Data nasterii: 27 martie
Înălțime: 170.18 cm
Greutate: 55.9 kg
Echipă: 3rd Division
Ocupatie: Locotenent al Diviziei 3
Debut (Manga): Volume 10, Chapter 83
Debut (Anime): Episode 21
Zanpakutō: Wabisuke (Apologise)
Shikai: "Omote wo Agero!" ("Show Your Face!")
Bankai: -
Descriere: Izuru are ochii albaștri și părul blond până la umeri, pieptănat în trei puncte, cu două șuvite în partea din spate a capului și o a treia șuvită ce-i acoperă ochiul stâng. De asemenea, el poartă roba standard de Shinigami și banderola de locotenent al Diviziei 3, pe bratul stâng.


Însemnele pentru divizia a treia din Gotei 13 este reprezentata de o floare de gălbenele, ceea ce, dupa cum explică Izuru, reprezintă "disperare."

4th Division


CAPITAN
Retsu Unohana

Data nasterii: 21 aprilie
Înălțime: 159 cm
Greutate: 45 kg
Partener: Isane Kotetsu
Echipă: th Division
Ocupatie: Capitanul Diviziei 4
Manga Debut: Volume 10, Chapter 81
Anime Debut: Episode 24
Zanpakutō: Minazuki
Shikai:
Bankai: -
Descriere: Unohana are aspectul unei femeie foarte tinere, cu ochii albaștri și părul negru. Ea poartă uniformă standard de căpitan Shinigami. Părul ei este lung și este întotdeauna purtat împletit in fata.

O femeie blanda si grijulie, care se protriveste perfect pentru a fi Captainul diviziei de vindecare (a 4-a). Ea pare dispusa sa ajute pe oricine este ranit dar,nu lasati aparenta ei de mama grijulie sa va pacaleasca; este foarte inteligenta si poseda o formidabila forta spirituala(reyatsu)

Desi poseda o personalitate de compasiune pentru ceilalti , Unohana ramene loiala regulilor celor 13 Divizii(Gotei 13) si comandantului Yamamoto Genryuusai, chiar sic and stie ca lupta nu este calea potrivita pentru a rezolva diverse situatii.
Ea nu a participat la nici o lupta pana acum , dar poseda zanpaku-to videncator Minazuki aceasta fiind sabia pe care ea si-a ales-o.


Vice Capitan
Isane Kotetsu

Data nasterii: 2 august
Înălțime: 187 cm
Greutate: 70 kg
Partener: Retsu Unohana
Echipă: 4th Division
Ocupatie: Locotenentul Diviziei 4
Debut (Manga): Volume 13, Chapter 109
Debut (Anime): Episode 46
Zanpakutō: Itegumo (Frozen Cloud)
Shikai: "Hashire!" ("Dash!")
Bankai: -
Descriere: O inima buna si calda exact la ce te-ai astepta de la a 4 Divizie, insa foarte priceputa in lupta. Ea este extrem de loiala capitanului ei, pe care o idolatrizeaza, si are o sora (Kiyone) care ocupa locul 3 in a 13 divizie.


Insignia pentru divizia a 4 din Gotei 13 este Bellflower, Clopotel. Sensul din spatele simbolului este "întristați cei care sunt iubiti".

5th DivisionVice Capitan
Momo Hinamori

Data nasterii: 3 iunie
Înălțime: 152.4 cm
Greutate: 39.09 kg
Partener: -
Echipă: 5th Division
Ocupatie: Locotenentul Diviziei 5
Debut (Manga): Volume 10, Chapter 80
Zanpakutō: Tobiume (Flying Plum)
Shikai: "Hajike!" ("Snap!")
Bankai: -
Descriere: O fata draguta protectoare si naiva care nu pare potrivita pentru postul de vice-capitan in lumea dura din Soul Society. IN ciuda aparentei ei inocente ea poate tine piept oricarui vice-capitan si este o specialista in vrajile kidou.

Ea l-a idolatrizat pe Aizen inca din momentul in care a devenit vice-capitan , si ii poarta acestuia un mare respect.

Cel mai bun prieten al lui Hinamori, este totusi Hitsugaya Toushirou, capitan al celei de-a 10 divizii (caruia ii spune "Shiro-chan"(pitic)pentru statura sa dar si pentru a il enerva pe HitsugayaEi se cunoasteau cu mult timp dinainte de a deveni Shinigami, si se pare ca aceasta il iubeste ca pe un frate mai mic .


Insigna pentru divizia a 5 din Gotei 13 este Lăcrămioara. Sensul din spatele simbolului este sacrificiu, pericol, iubire pura.

6th Division


CAPITAN
Kuchiki Byakuya

Data nasterii: 31 ianuarie
Înălțime: 180 cm
Greutate: 64 kg
Partener: Renji Abarai
Apartenența: Kuchiki Family
Echipă: 6th Division
Ocupatie: Captainul Diviziei 6, al 28-lea Cap al Familiei Kuchiki
Manga Debut: Volume 6, Chapter 51
Anime Debut: Episode 16
Zanpakutō: Senbonzakura (One Thousand Cherry Blossoms)
Shikai: "Chire!" ("Scatter!")
Bankai: Senbonzakura Kageyoshi (One Thousand Cherry Blossoms Brutal Shadows)
Descriere: Capitanul celei de-a 6 divizii. Byakuya este liderul nobilei familii Kuchiki, si pe cat de sofisticat este pe atat de sofisticat vorbeste. El este in general o persoana rece si fara pic de mila multi spunand ca nu l-au vazut niciodata zambind.

In ciuda aparantei sale tinere Byakuya a fost si casatorit. Sotia sa a murit cu cativa ani in urma din cauza unei boli.

El este fratele adoptiv al Rukiei , dar nu pare a ii arata prea multa afectiune acesteia. Rukia ajunge in cele din urma sa spuna ca Byakuya nu a tinut niciodata la ea si ca mereu a fost o povara pentru el .

SAbia lui este Senbon Zakura, pe care o manuieste cu eleganta cand aceasta isi elibereaza petalele.

Sotia decedata a lui Byakuya este de fapt sora naturala a Rukiei, desi Rukia nu stia acest lucru.Ultima ei dorinta a fost ca Byakuya sa o gaseasca si sa aiba grija de ea si imediat aceasta a fost adusa in familia Kuchiki, Byakuya a jurat in fata mormantului sotiei sale ca o va proteja pe aceasta. Insa byakuya deja incalcase regulile casatorindu-se cu o femeie de nivel mediocru si inca odata cu aducerea RUkiei in familia Kuchiki),si el a jurat ca nu va mai incalca niciodata regulile din Soul Society. Acest lucru la pus intr-o situatie delicata in momentul condamnarii RUkiei la moarte, el fiind prins intre promisiunea facuta sotiei si regulile din soul society. In cele din urma realizeaza ca Rukia este importanta pentru el si in momentul in care rukia este pe moarte in Hueco mundo el apare si o salveaza.

Vice Capitan
Abarai Renji

Data nasterii: 31 august
Înălțime: 187.96 cm
Greutate: 78.17 kg
Partener: Byakuya Kuchiki
Echipă: 6th Division
Ocupatie: Locotenentul Diviziei 6
Debut (Manga): Volume 6, Chapter 51
Debut (Anime): Episode 16
Zanpakutō: Zabimaru (Serpent Tail)
Shikai: "Hoero!" ("Howl!")
Bankai: Hihiou Zabimaru (Baboon King Zabimaru)
Descriere: Renji este exact opusul capitanului sau, obisnuit, si nesofisticat in abordare si vorbire. El nu pare a il respecta prea mult pe Byakuya dar in realitate Renji il respecta si se teme de el in acelasi timp . Este visul lui sa isi intreaca capitanul si de aceea se antreneaza zilnic pentru a reusi acest lucru

Renji este prieten cu Rukia si Kira, impreuna cu acestia absolvind academia de shinigami. El tine foarte mult la RUkia , si este indurerat in momentul in care afla ca aceasta va fi condamnata la moarte. Desi la inceput accepta ordinele din Soul Society Renji se alatura in cele din urma lui Ichigo in incercarea acestuia de a o salva.
7th Division


CAPITAN
Komamura Sajin

Data nasterii: 23 august
Înălțime: 284 cm
Greutate: 301 kg
Partener: Tetsuzaemon Iba
Echipă: 7th Division
Ocupatie: Capitanul Diviziei 7
Manga Debut: Volume 10, Chapter 81
Anime Debut: Episode 24
Zanpakutō: Tenken ("Heavenly Punishment")
Shikai: -
Bankai: Kokujō Tengen Myō'ō
Descriere: Gigantul capitan al diviziei a 7. Komamura este un om misterios ascunzandu-si chipul in spatele unui coif. El are un mare simt al onorii fiindu-i loial lui Yamamoto Genryuusai. El este un bun prieten cu Tousen Kanamae din a 9 divizie. Ei impart aceeasi filozofie despre viata.

Cand vine momentul sa se lupe , Komamura il cheama pe Tengen, o sabie cu o marime impresionanta asemenatoare cu aspectul lui Komamura

El se ascunde in spatele uni coif pentru ca are o fata de vulpe. Din cauza formei sale ciudate el a fost discriminat , asta pana Yamamoto Genryuusai l-a luat sub aripa sa protejandu-l.

Vice Capitan
Iba Tetsuzaemon

Data nasterii: 18 iulie
Înălțime: 182 cm
Greutate: 68 kg
Partener: Sajin Komamura
Echipă: 7th Division
Ocupatie: Locotenentul Diviziei 7, Presedintele Asociatie Barbatilor Shinigami
Manga Debut: Volume 10, Chapter 81
Anime Debut: Episode 24
Zanpakutō: -
Shikai: -
Bankai: -
Descriere: Un fost membru al diviziei a 11 cunoscut pentru devotamentul sau in lupta. Tetsuzaemon inca tine legatura cu cei din divizia a 11 in special cu bunul sau prieten Madarame Ikkaku, desi se spune ca Tetsuzaemon a parasit diviza pentru a creste in grad si asta l-a adus in dizgratia diviziei a 11. El este un luptator talentat dar si un bautor inrait.

8th Division


CAPITAN
Kyouraku Shunsui

Data nasterii: 11 iulie
Înălțime: 192 cm
Greutate: 87 kg
Partener: Nanao Ise, Jūshirō Ukitake
Echipă: 8th Division
Ocupatie: Capitanul Diviziei 8
Manga Debut: Volume 10, Chapter 81
Anime Debut: Episode 24
Zanpakutō: Katen Kyōkotsu (花天狂骨; Flower Heaven, Crazy Bone)
Shikai: "Hana Kaze Midarete Kashin Haki Tenpuu Midarete Tenma Warau" ("Flowers Fall In The Wind, The God Of Flower Weeps The Winds Of Heaven Are Falling Buddah's Laughing")
Bankai: -
Descriere: Shunsui este un shinigami inalt, bronzat, cu ochi caprui si par brunet, pe care il tine legat intr-o coada lunga. El poarta o palarie de paie, si un kimono femeiesc peste uniforma de capitan, acoperit cu flori roz, al carui interior este tot de culoare roz. Are de asemenea o barba subtire in jurul gurii, si pe obraji si barbie. Desi haoriul sau si centura ( obi ) sunt ieftine, agrafele in forma de moara cu care isi prinde parul sunt foarte scumpe. De asemenea el nu poarta tabi impreuna cu sandalele sale, la fel ca Ikaku Madarame.

Kyoraku este un om relaxat si extravagant, trasaturi evidente in modul in care se imbraca, sau atitudinea sa generala, rareori fiind vazut fara a avea zambetul pe buze. In timpul liber el poate fi vazut in baruri, band sake si relaxandu-se. Ii plac chiflele aburite care se servesc cu sake'ul, dar nu ii place ceaiul verde. Alte ori ii place sa umble dupa femei, in special dupa locotenentul sau, Nanao Ise, careia ii spune '' micuta mea Nanao''. Nanao ii raspunde deseori lovindu-l cu ceea ce are la indemana. Acesta a facut acelasi lucru si atunci cand Lisa Yadomaru ii era locotenent, ceea ce demonstreaza ca ''necajitul'' femeilor face parte din personalitatea sa. Kyoraku tinde sa foloseasca un limbaj mai familiar decat majoritatea personajelor. El li se adreseaza in general celorlalti capitani si shinigami cu primul nume, urmat fiind de un titlu onorific. Kyoraku este un om care iubeste pacea, si care de cele mai multe ori alege dialogul in locul unei lupte, atunci cand aceasta varianta nu este vazuta ca o ofensa de catre adversarul sau. Usor excentricului Kyoraku ii place de asemenea sa faca impresie asupra adversarilor sai. Nu ii place sa ia viata unui nevinovat, dovada fiind faptul ca l-a lasat pe Chad in viata atunci cand Nanao s-a oferit sa il omoare.

Capitanul Kyoraku a scris de asemenea un roman de dragoste numit '' Rose-colored Path'', care a fost publicat in Seiretei, dar nu a avut deloc succes. Colectia sa de fotografii pe de alta parte, intitulata '' Using Arms as My Pillow'', a fost foarte populara, si a fost vanduta rapid in totalitate, parte si pentru ca a aparut intr-un numar mai mic de exemplare decat colectiile similare ale altor capitani. De asemenea lui Kyoraku nu pare sa ii pese ca autobiografia sa '' My Kittens Are So Shy '', este cea mai prost vanduta carte din istorie.

Desi Kyoraku incearca sa evite lupta folosind dialogul, el insista ca aceasta sa aiba loc atunci cand situatia devine una serioasa, atitudine care reiese din lupta sa cu primul espada Coyote Starrk. Atunci cand Stark ii cere sa simuleze lupta, el ii raspunde ca nu poate face asta ''acum'', oricat de mult i-ar placea aceasta abordare in mod normal. El este de asemenea si unul dintre cei mai puternici luptatori din Soul Society, si mentine un nivel de demnitate si onoare atunci cand se implica intr-o lupta, la fel ca prietenul sau Jushiro. El refuza sa lupte cu copiii, sau chiar in prezenta acestora. Poarta respect oponentilor si este politicos in situatii de lupta, preferand sa lupte unu la unu.

In cidua faptului ca este unul din cei mai vechi si mai puternici capitani, Kyoraku mentine o doza de modestie, si nu este excesiv de arogant in ceea ce priveste puterea sa, desi atunci cand se lupta cu Stark, spune despre confruntare ca '' nu ar fi prea usoara'', chiar dupa ce aflase ca Stark este primul espada, dar recunoaste ca Hitsugaya are potentialul de a deveni mai puternic decat el, daca i se acorda timpul necesar. Kyoraku arata o mare neplacere in a lupta, spunandu-i lui Love Aikawa ca nu conteaza daca tu esti dator cuiva, sau acea persoana iti este datoare tie, deoarece atunci cand lupti ''gresesti'' orice ai face.


Vice Capitan
Ise Nanao

Data nasterii: 7 iulie
Înălțime: 162.56 cm
Greutate: 48.18 kg
Partener: Shunsui Kyōraku
Echipă: 8th Division
Ocupatie: Locotenentul Diviziei 8, Vice-presedintele Asociatiei Femeilor Shinigami
Debut (Manga): Volume 12, Chapter 102
Debut (Anime): Episode 36
Zanpakutō: -
Shikai: -
Bankai: -
Descriere: '' Experta in munca de birou care se ocupa de problemele administrative ale diviziei in numele capitanului, acesta lasand aproape toata munca pe umerii ei. '' - Tite Kubo

Nanao este o tanara cu parul negru tinut in mod normal prins la spate, cu ochii albastri si care poarta ochelari. Ea seamana foarte mult cu Lisa Yadomaru, persoana care i-a precedat in pozitia de locotenent. Aceasta asemanare pare sa fie intentionata din partea ei, deoarece ni se indica respectul pe care il purta Lisei inainte sa devina Vizard, in perioada in care era inca un copil care abia se alaturase Gotei 13.

Ea este o persoana foarte serioasa si pragmatica, deseori punand capat gesturilor infantile ale capitanului sau, dar ca toti locotenentii, ea este foarte respectoasa in raport cu acesta si ii urmeaza instructiunile fara ezitare. Ea cara aproape intotdeauna cu ea o carte groasa. Nanao este deseori ''acostata'' de capitanul sau, modul in care acesta o necajeste luand diverse forme. Reactia obisnuita a lui Nanao este de a il certa, sau de a il lovi cu ceva, de obicei un evantai. Atunci cand se enerveaza ea isi da jos ochelarii, desi fata nu i-a fost pana acum vazuta in timpul acestui gest. Aparent acest gest este indeajuns de ''inspaimantator'', din moment ce majoritatea celor care ii sunt martori sunt redusi la stadiul de epave incapabile sa continue dialogul, una din personalitatile care au fost supuse acestei incercari fiind chiar Capitanul cu sange rece al Diviziei 12 Mayuri Kurotsuchi. In timpul liber ii place sa mearga la cumparaturi, dar si mai mult sa citeasca, vizitand deseori libraria. Ea se intelege bine cu ''partenera sa de lectura'' Momo Hinamori, aducandu-i acesteia carti in perioada in care fusese internata in spital. Nanao are si un articol publicat periodic in Seiretei Communication, cu numele '' Te rog fi Moderat'' ( '' Please be Moderaate'', articor care este foarte popular, in mod special in randul publicului masculin. Nanao este recunoscuta ca avand o capacitate de calculare excelenta, capacitate care este foarte folositaoare, dat fiind faptul ca ea trebuie sa faca mare parte din munca de birou a capitanului sau. Mancarea ei favorita este reprezentata de boabele dulci de jeleu, la polul opus in materia preferintelor afladu-se ceaiul verde, caracteristica pe care o impartaseste si capitanul ei.

Asociatia Femeilor Shinigami


Asociatia femeilor Shinigami este o organizatia din interiorul careia, membrii prezentati pana acu sunt shinigami de rang inalt din Goteo 13. Ei au fost pentru prima oara introdusi in capitolul omake inclus in volumul 23. Organizatia femeilor este puternic reprezentata de asemenea si in capitolele Color Bleach.

Membrii Asociatiei Femeilor:


Director Supraveghetor: Retsu Unohana
Presedinte: Yachiru Kusajishi
Vice-Presedinte: Nanao Ise

Alti membrii cunoscuti sunt:


Nemu Kurotsuchi: Deseori desemnata temporar vice-presedinte de catre Yachiru, atunci cand aceasta o forteaza sa ii urmeze ordinele.
Soifon
Kiyone Kotetsu
Rangiku Matsumoto
Rukia Kuchiki: Desi Rukia apare rareori in capitolele Organizatiei Femeilor Shinigami, se sugereaza ca ea este membru al acesteia, prin faptul ca Byakuya ia parte la intalniri in locul ei atunci cand lipseste.

Sediu:


Initial intalnirile au avut loc intr-o sala de conferinte, insa clubul si-a creat propriul sediu ascuns in proprietatea lui Byakuya Kuchiki, spre dezamagirea acestuia din urma. Clubul are de asemenea si o piscina pe proprietatea familiei Kuchiki, pe care Byakuya a distrus-o folosind Senbonzakura.

Asociatia Femeilor Shinigami este cunoscuta pentru sustinerea a diverse mijloace de imbunatatire a vietii tuturor shinigamilor. Atunci cand nu si-au sustinut proprile scopuri, membrii s-au evidentiat prin munca la diverse obiecte, atat pentru a ii ajuta pe altii, cat si pentru a strange fonduri. Totusi majoritatea decizilor in privinta mijloacelor prin care sunt create aceste obiecte cad pe umerii lui Yachiru, care sfarsete prin a avea ultimul cuvant in aceasta privinta. Spre exemplu atunci cand au cautat un nou design pentru telefoanele mobile, Yachiru a ignorat sugestile celorlalti membrii ai clubului si a ales un modes simpatic asemanator cu un iepuras, model doar pentru ea si Rukia. Un alt incident a implicat crearea unui '' Calendar al Shinigamilor populari'', care in cele din urma a facut-o pe Yachiru sa fotografieze pe aproape toate tintele, dar majoritatea pozelor au fost stricate de parul lui Kenpachi care aparea in prim-plan. ( cu exceptia unei fotografii cu Ukitake facuta de Kiyone si Soifon). Din nefericire, din moment ce Yachiru este cea care controleaza toate fondurile clubului, ea cheltuie intreaga suma pe dulciuri si jucarii.

In afara de Yachiru, Nanao este un alt membru reprezentativ al Asociatiei Femeilor Shinigami atat ca vice presedinte cat si ca purtator de cuvant si reprezentant. Ea este de obicei cea care intra in conflicte cu cuonducatorul Asociatiei Barbatilor Shinigami Tetsuzaemon Iba in privinta activitatilor similare pe care clubul oponent le intreprinde. Totusi, ocazionar Yachiru vede un aliat mai apropiat in Nemu, aceasta aratand mai multa loialitate fata de presedinte, si ajuntand-o pe aceasta in diverse proiecte, incluzand crearea unei noi Soul Candy ( ...bomboana a sufletului..), care inlocuieste personalitatea diversilor membrii unei echipe de interventie care se ocupa de Arrancari ( incluzand-o pe membra clubului Matsumoto cat si pe Renji Abarai, Toshiro Hitsugaya, Ikkaku Madarame si Yumichika Ayasegawa) cu copii bizare atunci cand sunt la datorie.
9th DivisionVice Capitan
Hisagi Shuuhei

Data nasterii: 14 august
Înălțime: 175.26 cm
Greutate: 67 kg
Echipă: 9th Division
Ocupatie: Locotenentul Diviziei 9
Debut (Manga): Volume 9, Chapter 72
Debut (Anime): Episode 21
Zanpakutō: Kazeshini (風死, Wind Death)
Shikai: "Kare" (Reap)
Bankai: -
Descriere: Curajos si talentat Shuuhei a fost unul din cei mai buni shinigami care au absolvit vreodata academia , fiindu-I oferit un post in Gotei 13 inainte ca acesta sa fi terminat academia. Dupa plecarea lui Tousen in hueco mundo el devine capitanul celei de-a 9 divizii.

10th Division


CAPITAN
Hitsugaya Toushirou

Data nasterii: 20 decembrie
Înălțime: 133 cm
Greutate: 28 kg
Partener: Rangiku Matsumoto
Echipă: 10th Division
Ocupatie: Capitanul Diviziei 10
Manga Debut: Volume 10, Chapter 81
Anime Debut: Episode 24
Zanpakutō: Hyōrinmaru (Ice Ring, Frozen Full Moon)
Shikai: "Souten ni Zase!" ("Sit Upon the Frozen Heavens")
Bankai: Dai Guren Hyourin Maru (Great Crimson Lotus Ice Ring, Grand Crimson Lotus Ice Ring)
Descriere: Tōshirō Hitsugaya este mic de statura, are ochii albastrii-verzui, par alb cu tepi, lucru care in lumea oamenilor atrage atentia. Poarta un haori (haina purtata peste kimono si care are menirea de a-l proteja de murdarie) fara maneci si o curea de panza verde in jurul umerilor prinsa cu o clama rotunda; aceasta sustine teaca sabiei pe spate. Uneori se plimba doar in tabi (sosete traditionale japoneze). Este relativ tanar dupa standardele shinigami-lor si are infatisarea unui copil. In lumea oamenilor umbla intr-un tricou de golf negru si pantaloni gri, iar la liceul lui Ichigo poarta uniforma.

Hitsugaya este matur si serios, personalitatea care contrasteaza cu cea a locotenentului sau, Rangiku Matsumoto care este o fire libertina. In ciuda diferentelor de caracter cei doi sunt foarte apropiati.
Toshiro este iritat de cei care se maimutaresc si care atrag atentia nedorita a celor din jur, dupa cum s-a putut observa in momentul in care a condus o echipa de shinigami in lumea reala.

Uraste sa fie comparat cu un copil si nu-i plac sub nici un chip lucrurile copilaroase. Este extrem de protectiv cu Momo Hinamori pentru ca sunt prieteni inca din copilarie. Ii displace vara si vremea calda in general. Se stie ca mancarea sa favorita este amanattō (dulciuri nipone, facute din boabe de azuki sau orice alte boabe acoperite cu zahar rafinat dupa ce, in prealabil, au fost prajite in sirop de zahar si s-au uscat). Bunica sa ii trimite ocazional astfel de dulciuri la comandamentul diviziei. Nu-i plac curmalele japoneze. Toshiro munceste din greu, dar se pare ca unicul motiv pentru care o face este acela de a se intoarce cat mai repede la siesta sa. Crede cu ardoare in zicala ,, Copilul care doarme bine, creste bine" si spera sa creasca cat mai repede.

De regula, este subiectul a numeroase glume venite din partea shinigami-lor precum si din partea inamicilor. Pentru a le ignora, sau poate chiar din cauza lor, Toshiro si-a dezvoltat o atitudine rece, distanta fata de majoritatea persoanelor; tolereaza aceste glume si isi vede de treaba. Chiar daca de multe ori si-a aratat indignarea, niciodata nu a intreprins vre-o actiune impotriva celor care l-au insultat, exceptie facand inamicii; dar nici macar in cazul acestora nu a sarit calul. Singurul lucru pe care nu-l poate trece cu vederea este acela de a nu fi numit CAPITANUL HITSUGAYA intrucat a muncit din greu pentru a ajunge in pozitia actuala.
Intamplator, se pare ca el nu se adreseaza celorlaltor ofiteri cu titulatura adecvata functiei, ci numai cu numele de familie. Singurii care-l striga pe nume sunt Ichigo, caruia constat i se atrage atentia asupra cestui fapt, si Hinamori, singura persoana careia i se trece cu vederea indrazneala. Acesta tinde sa-l numeasca ,,Hitsugaya-kun" si ocazional, la fel ca Ukitake, i se adreseaza cu ,,Shirō-chan"(porecla ce inseamana ,,Whitey"- alb, albicios in engleza - si care face referire la parul sau alb).


Vice Capitan
Matsumoto Rangiku

Data nasterii: 29 septembrie
Înălțime: 172 cm
Greutate: 57 kg
Partener: Tōshirō Hitsugaya
Echipă: 10th Division
Ocupatie: Locotenentul Diviziei 10
Debut (Manga): Volume 10, Chapter 80
Debut (Anime): Episode 24
Zanpakutō: Haineko (灰猫, "Ash Cat")
Shikai: "Unare" (Growl)
Bankai: -
Descriere: Rangiku are parul roscat, lung, ondulat, ochi albastri, si o alunita sub buza. Cea mai desosebita trasatura a ei sunt sanii care sunt chiar mai mari decat cei ai lui Orihime Inoue.
Se imbraca in costumul caracteristic shinigamilor, dar lasa sa i se vada cat mai mult din decolteu. Poarta un lantisor si o esarfa roz peste umeri, iar emblema de locotenent o tine pe cingatoarea uniformei. Isi tine zanpakuto-ul in spate.

Matsumoto tinde sa fie lenesa, neplacandu-i munca, in schimb iubind bauturasi chefurile.
Nu este deloc modesta atunci cand vine vorba despre infatisarea ei, nu de putine ori plangandu-se de marimea sanilor in conversatii mai mult sau mai putin formale. Nu se sfieste sa-si foloseasca sexualitatea pentru a obtine anumite avantaje, asa cum s-a intamplat cand a incercat sa-l convinga pe Ichigo sa o lase sa locuiasca cu el.
Firea ei simpla si libertina contrasteaza puternic cu cea a capitanului Hitsugaya, dar cei doi sunt foarte apropiati.
Matsumoto este cea care l-a descoperit pe Toshiro si l-a sfatuit sa devina shinigami, iar ca locotenent ii este mereu aproape, aratand o loialitate de netagaduit.

Chiar daca uneori pare egoista, este foarte sensibila cand vine vorba despre sentimentele celorlalti. Intelege ingrijorarea lui Hitsugaya pentru Hinamori sau a lui Orihime pentru Ichigo, si impartaseste alaturi de Kira un sentiment de vinovatie in privinta celor intamplate cu Ichimaru Gin.
Atunci cand situatia o cere este foarte serioasa si un bun strateg, dupa cum a dovedit-o in lupta impotriva servitoarelor lui Harribel, cand le-a facut sa se certe intre ele pentru a le ataca prin surprindere.

Ii plac curmalele japoneze, la fel ca si Ichimaru, si la fel ca Orihime are gusturi ciudate in privinta mancarii. Iubeste dansurile japoneze.
Cand simte nevoiea de a bea, cauta persoane care sunt libere sa mearga cu ea si apoi le pune sa-i faca cinste; astfel ea nu mai are nevoie sa plateasca pentru bautura. Este prietena de pahar cu Shunsui Kyōraku si Shūhei Hisagi.
11th Division


CAPITAN
Zaraki Kenpachi

Data nasterii: 19 noiembrie
Înălțime: 202 cm
Greutate: 90 kg
Partener: Yachiru Kusajishi
Echipă: 11th Division
Ocupatie: Capitanul Diviziei 11
Manga Debut: Volume 8, Chapter 65
Anime Debut: Episode 20
Zanpakutō: -
Shikai: -
Bankai: -
Descriere: Insetatul de sange capitan al celei de-a 11 divizii. Zaraki traieste pentru un singur scop acela de a lupta . Toate celelalte lucruri cad pe al 2-loc sau sunt lipsite de importanta. Desi Zaraki adora sa lupte cu toata puterea nu pare prea interesat , daca castiga sau pierde singurul lucru care conteaza este sa se bucure de lupta .
Zaraki a fost un biet luptator care se lupta pentru supravietuire si distractie. Dupa mult timp a fost observat de shinigami si luat in Gotei 13, unde a ajuns capitan invingandu-I pe toti care i-au stat in cale ..
Nu se poate spune ca Zaraki nu are si o parte mai blanda. El are o prietenie neobisnuita cu Kusajishi Yachiru, care este micuta si foarte incapatanata fiind in contrast cu Zaraki cu masivul zaraki. Cei 2 sunt de nedespartit ca un tata si o fiica, si putem sa spunem ca Yachiru este singura persoana pe care Zaraki nu si-ar varsa mania.
Poseor al unei sabii fara nume, Zaraki este singurul capitan din Soul Society care nu stie numele zanpaku-toului sau si care se bazeaza pe daor pe forta sa spirituala (reyatsu)
De asemenea este singurul capitan din istore care nu a atins niciodata bankai-ul. De asemenea el pare sa fi dezvoltat o relatie de rivalitate dar si prietenie cu Ichigo incercand constant sa isi ia revansa in fata acestuia dar si de a il ajuta pe acesta , in Hueco mundo el aparand pentru a-l proteja pe ichigo si sperand ca isi va lua revansa.

Vice Capitan
Kusajika Yachiru

Data nasterii: 12 februarie
Înălțime: 106.68 cm
Greutate: 15.45 kg
Partener: Kenpachi Zaraki
Echipă: 11th Division
Ocupatie: Locotenentul Diviziei 11, Presedintele Asociatiei Femeilor Shinigami
Debut (Manga): Volume 10, Chapter 83
Debut (Anime): Episode 26
Zanpakutō: -
Shikai: -
Bankai: -
Descriere: Yachiru pare sa nu se potriveasca in iubitoare de lupta divizie 11. Ea este intotdeauna draguta si dulce , cateodata aeriana, si total devotata capitanului ei (si este singura persoana din lume care il poate numi "Ken-chan").
Personalitatea lui Yachiru este in acest fel inca de cand se stie; in copilarie fiind un orfan fara nume ea era bucuroasa si zambitoare chiar daca in jurul sau zaceau zeci de corpuri neinsufletite , acolo a gasit-o Zaraki si i-a dat un nume. De atunci ea l-a insotit pe acesta oriunde a mers , inducandu-l pe acesta in eroare peste tot unde se ducea dar aducand un pic de culoare in viata intunecata a lui zaraki.

12th Division


CAPITAN
Kurotshuchi Mayuri

Data nasterii: 30 martie
Înălțime: 174 cm
Greutate: 54 kg
Partener: Nemu Kurotsuchi
Echipă: 12th Division
Ocupatie: Capitanul Diviziei 12, Presedintele Institutului Shinigami de Cercetare si Dezvoltare
Manga Debut: Volume 10, Chapter 81
Anime Debut: Episode 24
Zanpakutō: Ashisogi Jizō (Beast-Killing Jizou)
Shikai: "Kakimushire!" ("Tear off!")
Bankai: Konjiki Ashisogi Jizō (Golden Beaste-Killing Jizou)
Descriere: ucand rolul unui savant nebun . Mayuri este perfect pentru biroul de cercetare si dezvoltare. El se vopseste pe fata in alb si negru si poarta o masca ciudata, si si-a transformat corpul pentru a ii da numeroase abilitati. Principalul lui scop este acela de a cerceta orice , si are metode sadice pentru a obtine acest lucru. Viata nu inseamna nimic pentru el , fiind in stare sa isi transforme corpul intr-o bomba.

In frecventele lupte in care a participat Mayuri isi invoca sabia pe nume Ashisogi Jizou.


Vice Capitan
Kurotshuchi Nemu

Data nasterii: 30 martie
Înălțime: 165.1 cm
Greutate: 52 kg
Partener: Mayuri Kurotsuchi
Echipă: 12th Division, Institutul Shinigami de Cercetare si Dezvoltare
Ocupatie: Locotenentul Diviziei 12, Vice-presedintele Biroului de Stiinta
Debut (Manga): Volume 11,Chapter 93
Debut (Anime): Episode 28
Zanpakutō:
Shikai:
Bankai:
Descriere: Ea este fata lui Kurotsuchi Mayuri a fost creata special pentru el de departamantul de investigatii pentru a ii fi loiala . Desi este tot timpul jignita de tatal ei Nemu ramane loiala si devotata acestuia goals.

13th Division


CAPITAN
Ukitate Jyuushiro

Data nasterii: 21 decembrie
Înălțime: 187 cm
Greutate: 72 kg
Partener: Shunsui Kyōraku, Kiyone Kotetsu and Sentarō Kotsubaki
Echipă: 13th Division
Ocupatie: Capitanul Diviziei 13
Manga Debut: Volume 3, Chapter 23
Anime Debut: Episode 9
Zanpakutō:Sōgyo no Kotowari (Truth of Pisces)
Shikai: "Nami kotogotoku waga tate to nare, ikazuchi kotogotoku waga yaiba to nare" (All Waves, Rise now and Become my Shield, Lightning, Strike now and Become my Blade)
Bankai: -
Descriere: Capitanul celei de-a 13 divizii cunoscut pentru bunatatea sa este unul din cei mai puternici capitani. Din pacate Ukitake sufera de o boala care il tine mai tot timpul la pat , dar in momentul in care este sanatos este un luptator extraordinary pe care te poti baza este cunoscut pentru compasiunea care o are pentru suboronatii sai

Cel mai bun prieten al sau este Shunsui, alaturi de care a fost printer cei mai buni studenti ai lui Yamamoto Genryuusai. De asemenea intreaga divizie a 13 isi respecata capitanul si il aprecieaza si poate fi numit un prieten pentru toti subordonatii sai.

De asemenea el ii poarta un mare respect comandatului Yamamoto cu care nu vrea sa se lupte .- articol în curs de updatare -
2738
Melissa12 la noiembrie 23 2012 07:44:37

There's a substantial collection of beautifully developed watches out inside the industry microtimer watches . replica watch However the challenge is the fact that various high-quality watches, mainly branded ones, don't normally come at an extremely inexpensive and acceptable value. First-class brand-name watches are pricey for any cause. Not merely are they produced out on the finest material, assioma watches however they are also thought to be a representation of a person's standing in existence. There's no doubt that these watches are incredibly costly carrera watches , but the a lot more the demand for these watches, cheap repica watches the additional the price increases. You will find also some manufacturers which have jewelry as part of their item lines tag heuer aquaracer watches , that are largely made out of premium diamonds and also other pricey stones which are really worth about a large number of dollars. These kinds of watches can not be afforded by anybody, but replica watches are very good enough to repair a person's dilemma when it comes to wanting for that best watch. Of course, a replica may well not include the exact same gemstones and glamor that an authentic watch has, but you can find replica watches around that present an equally amazing appeal to individuals who're into style . Moreover, they may be a lot more affordable in comparison with the original watches. These replicas are just the issue for gifts during birthdays, graduations and Christmas gatherings.

2738
Melissa12 la aprilie 12 2013 22:47:31

It is simply natural that a little girl dreams of her wedding day. Unfortunately not all brides or their families have thousands of dollars to spend, but here we offer the bride cocktail party dresses all your wedding needs at affordable price.So look for, evening formal dresses possibly, a Rorschach without his mask (see gallery). beach wedding dresses plus size headpiece bridal mother of the bride suits There are probably many of you that were Rorschach for Halloween last year, myself included. beach wedding dresses sale We all got a jump on what all the new fan boys will be this year. These two wedding dressare chic with the layer of gathered tulle skirt and the beaded motifs at the side dropped waist make them much more gorgeous and luxury. Take this kind of wedding dresses 2011 if you wanna grand and luxury wedding day, I am sure you'll be walking on air in this magical ball gown dress. formal sheath dresses This is a glamour and chic simplicity A-line gown.

2738
Melissa12 la noiembrie 09 2013 23:45:07

Replica Watches for Sale The bad information is that no one, even your blind Aunt Millie will assume they're authentic Rolex timepieces. You will come across these Chinese fakes getting offered around the road with strange names around the dials like Folex or Rolexx. Our assistance is always to keep away from these cheapos. rolex replica watches for sale They are only very good for gag presents - at finest. fake Cartier Watches

Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.