Bleach :: Romania - Primul site despre Bleach anime si manga
Navigare
Multimedia
Information
Games
Bleach Game
Bleach Training 1
Bleach Training 2
Ichigo Dress Game

Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Utilizatori conectaţi
» Vizitatori conectaţi: 2

» Membri conectaţi: 0

» Membri înregistraţi: 2,552
» Cel mai nou membru: FumLoottori
Sondaj membri
Inca un Nijikon... Veniti?

Nu as lipsi pt nimic in lume!
Nu as lipsi pt nimic in lume!
17% [2 Voturi]

Poate... nu stiu sigur.
Poate... nu stiu sigur.
17% [2 Voturi]

Nu, nu vin pt ca nu am cum :(
Nu, nu vin pt ca nu am cum :(
42% [5 Voturi]

Poate la anu... si La Multi Ani!
Poate la anu... si La Multi Ani!
17% [2 Voturi]

Daaaaaaa, am sa bantui pe acolo dupa postere and stuff.
Daaaaaaa, am sa bantui pe acolo dupa postere and stuff.
8% [1 Vot]

Nu vin pt ca nu imi place.
Nu vin pt ca nu imi place.
0% [0 Voturi]

Voturi: 12
Trebuie să te conectezi pentru a vota.
Pornit: 18/10/2011 22:22

Arhiva de sondaje
Ierarhie articole
Kidou Guide
Demonic Arts (Kidou) Artele demonice a.k.a. Kidou sunt un tip de luptă sau de vindecare utilizate de Shinigami. Pot fi comparate cu Naruto Jutsu. Kidou se divide în 2 grupe principale: vrăji distructive (Hadou), utilizate în principal pentru atacuri frontale și vrăji de legare (Bakudou), folosite pentru a captura sau imobiliza adversarul. Pentru a efectua o magie demonică trebuie pronunțată o sentință specifică. Similar cu eliberarea Zampakuto-ului, Kidou poate fi lansat fără rostirea vrăjii, dar aceasta necesită un grad foarte ridicat de învățare. Nivelul de tehnologie variază de la 1 la 99, nivelele mai mari însemnând mai multă putere dar, de asemenea, cu un risc mai mare de eroare.

Bakudou # 1 - Sai : First Restraint Obstruction Descriere: Cu această tehnică specială, utilizatorul poate bloca corpul adversarul prin prevenirea oricărei mișcări. Deși această tehnică este destul de simplă victima poate scăpa cu greu, deoarece eliberarea de sub influența ei implică utilizarea unei concentrații mari de energie spirituală. Pentru prima dată în serial, Rukia folosește această tehnică împotriva lui Ichigo, forțându-i brațele la spate pentru a-i asculta explicațiile despre lumea din Soul Society . În acest caz, dorința de a-și ajuta surorile este cea care-i dă lui Ichigo forța necesară pentru a se elibera de acest Kidou.

Bakudou # 4 - Hainawa (Bond strip) Descriere: Este o tehnică de emanare a unor fascicule de energie care blochează mișcarea brațelor inamicului.

Bakudou # 9 - Geki Incantație: "Dezintegrează, câine negru de Rondanini! Uită-te în sus și arzând, sfâșie-ți propriul gât!" Descriere: Această tehnică cufundă ținta într-un fulger de energie roșie și-l face incapabil să se miște.

Bakudou # 39 - Enkosen Descriere: Crează un scut protector în fața evocatorului. Este o tehnică de nivel minim.

Bakudou # 58 - Kakushitsuijyaku: Take the Raven Following in his footprints - Invocation of the tracking birds Incantație: "Inima Sudului, Ochiul Nordului, Degete de la picior ale Vestului, călcâiele Estului. Adunarea vântului, dispersarea cu ploaia." Descriere: Această tehnică permite să găsiți o persoană bazat pe puterea sa spirituală. Trebuie desenat un cerc pe podea și împărțit în 4 părți, cu un caracter specific în centru. Deci, numerele par să indice variații de latitudine și longitudine ale țintei.

Bakudou # 61 - Rikujyoukourou: Six Rods Prison of Light Incantație: "Mască de sânge și carne, întreaga creație, aripi ce se scurg, el care este încoronat în numele de ființă umană, carul de tunete, vid ce urnește roata, cu lumina împărțit în șase". Descriere: O tehnică care poate bloca organele interne ale victimei și neutraliza energia spirituală. Această tehnică este de nivel înalt și numai câtiva căpitani și vice-căpitanii știu cum să o folosească.

Bakudou # 62 - Hyapporankan Descriere: Inamicul este imobilizat sub o ploaie de bare de energie spirituală. Este o tehnică care necesită un surplus de energie din partea utilizatorului.

Bakudou # 63: Sajo Sabaku Descriere: Această tehnică consistă în imobilizarea adversarului într-un lanț de nisip dur.

Bakudou #75 Gochu Tekkan - Quintet of Iron Pillars Incantație: "A peretelui de nisip turn de fier format din ură, fontă forjată în liniște și în mod clar peste." Descriere: Este o tehnică ce implică mânuirea a cinci piloni de fier legați între ei cu lanțuri, ce cad din văzduh și imobilizează membrele și capul adversarului, lipindu-l de pământ.

Bakudou # 77 - Tenteikura: Risk Divine in Air Silky Incantație: "Capcană albă și neagră. Douăzeci și două de poduri, 66 de coroane și centuri. Urme de picior, tunete îndepărtate, un vârf ascuțit, ținuturi scufundate, ascunse în noapte, mare de nori, linie albastră. Formați un cerc și zburați în înaltul cerului." Descriere: Trimite un mesaj tuturor oamenilor într-o anumită zonă și cu o putere spirituală anume. Înainte de recitarea incantației se trasează niște simboluri pe brațe care vor dispărea mai târziu odată cu livrarea mesajul.

Bakudou # 81 - Danku Descriere: Această tehnică creează o barieră puternică de energie pentru a proteja evocarea de formă dreptunghiulară, cu un soare desenat în mijloc. Potrivit spuselor lui Byakuya, aceasta barieră poate opri vrăji distructive (Hadou) până la # 89.

Bakudou 99: Bankin Descriere: Cutie uriașă care apare și cade din înaltul cerului pentru a zdrobi adversarul.

Hadou # 1 Sho Descriere: Este o tehnică de îndepărtare a adversarului, o modalitate de-al ține la distanță.

Hadou Byakurai # 4: White Glow Descriere: Un atac foarte puternic care folosește Kidou în formă de fulger. Un fascicul puternic de energie este lansat din degetul arătător al evocatorului distrugând totul în calea sa.

Hadou # 31 - Shakkahou: Cannon Shadowlands Descriere: Kidou care iese din mana celui care o folosește sub forma unei bile roși sau a unei explozii de putere.

Hadou # 33 Sokatsui - Way of Destruction Incantație: "Doamne ... Masca de carne și oase din toate creațiile, cu o bătaie de aripi, care a fost numit om. Adevăr și cumpătare. La acest zid fără de păcat de vise, dar cu mânia subțire din lama ta." Descriere: Tehnică ce produce o minge albastră de energie spirituală pentru a fi lansată asupra adversarilor. Tehnică asemănătoare cu Hadou # 31 - Shakkahou.

Hadou # 54 - Haien: Waste Flame Descriere: Generează o flacără care este capabilă să incinereze complet o țintă. Poate fi folosit la arderea pe rug. Degajează o flacăre de culoare violet.

Hadou # 58 - Tenran Descriere: Tehnică de creare a unei tornade de vânt ce învăluie adversarul.

Hadou # 63: Raikouhou - Lighting Tiger Canon Incantație: "Răspândește oasele de la o bestie! Oscilante, Cristale Stacoji, Roți de Oțel! Mută și dă naștere vântului, oprește-te și crează liniștea, sunetul sulițelor aflate în conflict umplu castel gol." Descriere: Este o tehnică ce necesită o susa mare de energie spirituală. Se manifestă sub forma unui fulger de energie aurie.

Hadou # 63: Raikouhou - Lighting Tiger Canon Incantație: "Sculptează doi gemeni de lotus pe un perete din flăcări albastre pale. În abisul de incendii strălucitoare, soarele arzător așteaptă." Descriere: Este versiunea dublată și îmbunătățită a incantației # 33. Tehnică de eliberare a două surse de foc albastre cu o putere imensă de distrugere.

Hadou # 88 Hiryugekizokushintenraiho Descriere: Lansează din mâna utilizatorului un fascicul înspăimântător de energie, precum un laser, foarte puternic și distructiv.

Hadou # 90: Kurohitsugi - Black coffin Descriere: Tehnică foarte puternică și foarte greu de folosit (Hadou-urile peste 90 sunt clasificate ca fiind Distrugere Eternă). Este o tehnică de înalt nivel, poate crea în jurul inamicul un "sicriu" spiritual negru, care este străpuns de lame de energie, omorând pe oricine este în interior.

Negation Descriere: Tehnică folosită de Menos Grandes pentru a își salva prietenii. Lumina vine din cer și îi duce pe colegii răniți înapoi în lumea Hollow-urilor.

Soul Burial Descriere: Această tehnică este implementată de către toți Shinigami pentru a trimite suflete in Soul Society. Pentru a realiza această tehnică, Shinigami trebuie să tatueze fruntea spiritului cu simbolul de pe mânerul Zampakutou-ului său.

Reiraku Descriere: Utilizatorul trebuie să-și canalizeze întreaga energie pentru a putea vedea "firele destinului", niște benzi de satin ce plutesc in atmosferă, având unul din capete legat de "posesorul destinului" respectiv. Aceste benzi spirituale nu pot fi văzute de muritorii de rând, doar persoanele cu o energie spirituală foarte mare le pot localiza. Shinigami au benzile de culoare roșie, spre deosebire de cele ale muritorilor, care sunt albe.

2738
Melissa12 la august 08 2012 11:18:11

In the 08 / 09 season, injuries continue to Sneijder wear adidas f5adizero trx soccer cleats only to play for Real Madrid for 28 Games cheap fake watches , he scored 2 goals and 2 assists. fake swiss rolex replica watches breitling

2738
Melissa12 la august 25 2012 19:41:37

So these replica breitling watches for sale have become extremely popular and have become the most preferred fashion accessory for men and women, boys and girls. replica rolex Antiquorum watch manager Charles Tearle told the South Florida Sun-Sentinel any high-End watches which are limited edition are well worth the cost as they rarely lose any value. rolex replicas sale patek philippe fake rolex watches knockoffs replica breitling watch tag copy

2738
Melissa12 la august 27 2012 09:37:27

This is by no usually means a girly watch. I liked searching at it quite relatively, Certainly as the small arms and internal workings of the view functioned. I politely handed it in turn to the jeweler and stated, Quartz shifting watches He told me. "I'll be here when that day comes" This is a supreme splurge and if I had 150k I would have got it why not. It truly does not make a difference what the watch does, In my eyes it is a awesome ranking image. It kept the time and will have been an awesome babe magnet if I was single replica rolex watches for sale replica rolex daytona . replica rolex daytona I do not know considerably about watches like I mentioned. Zenith tourbillonThe make use of eco-Drive technology is the reason for powering the watch whenever anyone moves it. These wrist timepieces have a small in-Built pendulum that starts rotaing as the watch is moved with rest. This pendulum is that have a pivot which is attached to a tiny dynamo to build power. replica iwc fake watches for sale Incredibly valuable and rare replica watches sale such as Patek Philippe and Cartier, amongst other luxury brands watches. The power generated along with the dynamo is used to help charge the back-Up battery as well as. patek philippe fake watches Now Sports Watches That Suit A Wide Range Of Women's sports entertainment

2738
Melissa12 la aprilie 14 2013 03:34:43

These people are always trendsetters. Buying wedding gowns from them means you will get the hottest styles. Well-known designers or brands are all closely associated with high quality formal suits for weddings Valentadress run on the philosophy of the customer comes first bridesmaid dresses. Concerning of the quality of the merchandise, we hold on the ideas of authenticity, reliability, security. We look forward to helping you find the perfect dress!. casual wedding gowns For those of you who love lace, this would seem like the perfect get up. The dress gently drapes one's body with delicate lace work, casual beach wedding gowns formal evening dress that circles around your feet in a perfect circle of lace. royal blue bridesmaid dresses formal evening wear Strapless and appropriately low sufficient, it accompanies intricate lace work around the bosom area as well.

Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.