Bleach :: Romania - Primul site despre Bleach anime si manga
Navigare
Multimedia
Information
Games
Bleach Game
Bleach Training 1
Bleach Training 2
Ichigo Dress Game

Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Utilizatori conectaţi
» Vizitatori conectaţi: 1

» Membri conectaţi: 0

» Membri înregistraţi: 2,552
» Cel mai nou membru: FumLoottori
Sondaj membri
Inca un Nijikon... Veniti?

Nu as lipsi pt nimic in lume!
Nu as lipsi pt nimic in lume!
17% [2 Voturi]

Poate... nu stiu sigur.
Poate... nu stiu sigur.
17% [2 Voturi]

Nu, nu vin pt ca nu am cum :(
Nu, nu vin pt ca nu am cum :(
42% [5 Voturi]

Poate la anu... si La Multi Ani!
Poate la anu... si La Multi Ani!
17% [2 Voturi]

Daaaaaaa, am sa bantui pe acolo dupa postere and stuff.
Daaaaaaa, am sa bantui pe acolo dupa postere and stuff.
8% [1 Vot]

Nu vin pt ca nu imi place.
Nu vin pt ca nu imi place.
0% [0 Voturi]

Voturi: 12
Trebuie să te conectezi pentru a vota.
Pornit: 18/10/2011 22:22

Arhiva de sondaje
Ierarhie articole
Despre Bleach
Introducere Daca ești fan nou al anime/manga Bleach această introducere te va face să înțelegi ce se întâmplă în anime/manga.

Bleach ( ブリーチ, Burīchi?, romanizat BLEACH în Japonia) este o serie manga și anime realizată de Tite Kubo, mangaka al Zombie Powder. Bleach este serializată în antologia manga japoneză Weekly Shonen Jump din August 2001, iar în dublicatul său american Shonen Jump din Noiembrie 2007. Seria manga a primit premiul Shogakukan Manga pentru categoria shonen în 2005, iar seria anime a fost nominalizată de numeroase ori la premiile American Anime Awards.

Seria manga a fost adaptată într-un serial animat de televiziune, două OVA, trei filme de animație de lung metraj, un musical rock, numeroase jocuri video, și un set de cărți de joc de colecție. Volumele compilate de manga s-au vândut într-un număr de 40 milioane de copii în Japonia, și au ajuns în topul de vânzări de manga din Statele Unite. Adaptarea anime a primit clasificări similare, precum locul 7 în topul celor mai populare anime în Japonia în 2006, și în top zece anime din America din 2006 până în 2008.

Bleach Romania te va ține la curent cu cele mai noi capitole manga și episoade anime. Noi îți vom pune la dispoziție aceste fișiere la download pentru a te putea bucura de Bleach.

Un rezumat pentru Bleach Bleach urmărește viața lui Ichigo Kurosaki, un elev de liceu de 15 ani cu abilitatea de a vedea fantome și un shinigami (în traducere directă "zeu al morții") cu numele de Rukia Kuchiki. Primele părți ale poveștii se desfășoară în jurul acestor personaje.

Povestea începe cu apariția subită a Rukiei Kuchiki în camera lui Ichigo Kurosaki. Ea este surprinsă de abiltatea sa de o vedea, dar conversația ce rezultă este întreruptă de apariția unui hollow, un spirit malefic. După ce Rukia este grav rănită încercând să-l protejeze pe Ichigo, ea intenționează să-i transfere jumătate din puterile ei lui Ichigo, sperând să îi dea oportunitatea să înfrunte hollows pe picior de egalitate. Ichigo absoarbe neintenționat aproximativ toată puterea ei, ceea ce îi permite să învingă hollow cu ușurință.

Următoarea zi, Rukia apare în clasa lui Ichigo ca un elev transferat. Spre surprinderea lui, ea pare a fi un om normal. Ea teoretizează că puterea spirituală a lui Ichigo a dus la absorbția aproape totală a puterilor ei, lăsând-o ca urmare naufragiată în lumea reală. Rukia și-a transferat spiritul într-un gigai (un corp uman artificial) până când își va recăpăta abilitățile. Între timp, Ichigo trebuie să-i preia îndatoririle de shinigami, luptând cu hollows și ghidând suflete rătăcite înapoi în Soul Society. Odată cu desfășurarea evenimentelor, povestea începe să ne dezvăluie mai multe din lumea zeilor morții. Poveste continuă cu multă acțiune, aventură și comedie.

Grafica Animația acestui anime este una dintre cele mai bune; fiecare personaj fiind foarte bine desenat chiar până la ultimul detaliu având o înfățișare ce îi reflectă perfect caracterul. Există scene comice în care personajele sunt chibi (partea în care la personaje apar cruciulițe pe față când sunt nervoși, lacrimi... etc.), dar acestea pot dispărea foarte brusc datorită apariției unui Hollow. De la bătăi și săbii, până la haine și frizuri, grafica este prelucrată până la ultimul detaliu pentru a reda atmosfera perfectă.

Coloana sonoră Totul este lăudabil deoarece este un anime bun în adevăratul sens al cuvântului. Există muzică pentru confruntări, pentru scene comice, scene serioase, convorbiri între anumite personaje... Aceasta cuprinzând numeroase tipuri de muzică, de la rap Japonez până la chiar și rock. Oricum, întregul anime are ca obiectiv ținerea în suspans a celor ce îl vizionează. Cât despre vocile personajelor, acestea sunt bine alese potrivindu-se perfect caracterului fiecăruia, făcându-ne să ne îndrăgostim de fiecare în parte.

Opt cd-uri, produse de Shirō Sagisu, au fost lansate pentru seria anime și filmele Bleach. Bleach Original Soundtrack 1 a fost lansat pe 18 Mai, 2005 și conține 25 de melodii inclusiv melodiile de început și temele de final, cu duratele din timpul difuzării. A urmat Bleach Original Soundtrack 2 pe 2 August, 2006 cu alte 23 de melodii instrumentale. Pe 16 Decembrie, 2006, Bleach: Memories of Nobody Original Soundtrack a fost lansat, conținând 35 de melodii din filmul anime Bleach: Memories of Nobody. A fost lansată și coloana sonoră pentru Bleach: The DiamondDust Rebellion, cu 30 de melodii din film. Bleach: The Best conține douâsprezece din melodiile de început și temele de final din serie, în versiunile cu întreaga lungime a melodiilor.

Un set de opt cd-uri, The Bleach Beat Collections a fost lansat de pe 22 Iunie, 2005 până pe 5 Martie, 2008. Aceste albume conțin înregistrări ale actorilor japonezi care ne oferă o perspectivă unică asupra personalităților personajelor pe care le interpretează, dar și asupra actorilor însăși. În Japonia a mai fost lansat și un set de cd-uri sezoniere "Radio DJCD Bleach 'B' Station" , fiecare conținând câte șase volume.

Bleach Soundtracks Primul intro Bleach se intitulează Asterisk și a fost realizat de celebra trupă J-Rock Orange Range, ce a realizat și unul din Theme-Song-urile CM de Fotbal din 2006, Champione. On the Precipice of Defeat de Shiro Sagisu este cântecul care i-a adus serialului Bleach marele premiu al Anime-urilor 2006. Acesta este introdus în coloana sonoră a anime-ului , atunci când e pe cale să înceapă o luptă. Arigatou !! ( Thank you !! ) este ending-ul primului sezon Bleach .

Opening Theme:
#01: "*~Asterisk" by Orange Range (eps 1-25)
#02: "D-tecnolife" by UVERworld (eps 26-51)
#03: "Ichirin no Hana" by High and Mighty Color (eps 52-74)
#04: "Tonight, Tonight, Tonight" by Beat Crusaders (eps 75-97)
#05: "Rolling star" by YUI (eps 98-120)
#06: "ALONES" by Aqua Timez (eps 121-143)
#07: "After Dark" by Asian Kung-Fu Generation (eps 144-167)
#08: "CHU-BURA" by Kelun (eps 168-189)
#09: "Velonica" by Aqua Timez (eps 190-)
#10: "Shōjo S" by Scandal (eps 215-242)
#11: "Anima Rossa (アニマロッサ)" by Porno Graffitti (eps 243-)

Ending Theme:
#01: "Life is Like a Boat" by Rie Fu (eps 1-13)
#02: "Thank You!!" by HOME MADE KAZOKU (eps 14-25)
#03: "Houkiboshi (ほうき星; Comet)" by Younha (eps 26-38)
#04: "Happy People" by Skoop on Somebody (eps 39-51)
#05: "Life" by YUI (eps 52-63)
#06: "My Pace" by SunSet Swish (eps 64-74)
#07: "Hanabi" by Ikimono-gakari (eps 75-86)
#08: "MOVIN!!" by Takacha (eps 87-97)
#09: "Baby It's You" by JUNE (eps 98-109)
#10: "Sakura Biyori" by Mai Hoshimura (eps 110-120)
#11: "Tsumasaki (爪先; Tiptoe)" by Ore Ska Band (eps 121-131)
#12: "Daidai (橙; Bitter Orange)" by chatmonchy (eps 132-143)
#13: "Tane wo Maku Hibi (種をまく日々)" by Atari Kousuke (eps 144-154)
#14: "Kansha (感謝; Gratitude)" by RSP a.k.a Real Street Project (eps 155-167)
#15: "Orange (オレンジ)" by Lil'B a.k.a MIE&AILA (eps 168-179)
#16: "Gallop (ギャロップ)" by pe'zmoku (eps 180-189)
#17: "Hitohira no Hanabira (ヒトヒラのハナビラ)" by Stereo Pony (eps 190-201)
#18: "Sky Chord ~Otona ni Naru Kimi he~" by Tsuji Shion (eps 202-214)
#19: "Kimi wo Mamotte, Kimi wo Aishite" by Sambomaster (eps 215-229)
#20: "Mad Surfer" by Kenichi Asai (eps 230-242)
#21: "Sakurabito (さくらびと)" by SunSet Swish (eps 243-)

Productie Tite Kubo și-a găsit inspirația pentru multe din numele săbiilor și vrăjilor în literatura japoneză antică. Kubo povestește că a devenit interesat de limba spaniolă deoarece pentru el suna "încântătoare" și "caldă"; Bleach având în componența sa multe cuvinte în limba spaniolă.

Kubo povestește că îi place să creeze personaje care au o "aparență înșelătoare" (precum "băieți buni cu fețe înspăimântătoare" și "baieți răi cu fețe blânde") deoarece Kubo a fost atras de oameni cu aceste "aparențe contradictorii" și că simte nevoia să "deseneze oameni astfel când lucrează".

Într-un interviu, angajații United States Shonen Jump au declarat ca Bleach este "foarte cinematic" și că angajații cred că Kubo s-a folosit de filme ca "modele" pentru povestea sa. Când a fost întrebat daca vreun film sau actor a fost exemplu pentru secvențele de luptă, Kubo le-a răspuns interviatorilor că i-a plăcut filmul Snatch dar că nu l-a folosit ca model. Kubo a specificat că filmele care îi plac "trebuie să-l influențeze" în "moduri variate".

Manga Seria este scrisă și ilustrată de Tite Kubo și este publicată în revista japoneză Weekly Shonen Jump. Capitolele individuale sunt colectate de Shueisha într-o serie de volume tankōbon, care mai conțin un poem al personajului înfățișat pe copertă. Primul volum a fost lansat pe 5 Ianuarie, 2002, până la data de 3 Octombrie, 2008, treizeci și cinci de volume fiind lansate. Compania de distribuție Viz Media este responsabilă de lansarea volumelor manga Bleach în engleză în Statele Unite. Viz publică capitole în revista Shonen Jump precum și în format tankōbon; primul volum a fost lansat pe 1 Iunie, 2004, volumul treizeci și trei fiind lansat pe 3 Iunie, 2008. În același timp numeroase grupuri de "scanlation" continuă să lanseze capitole neoficiale, traduse în engleză ale celor mai noi capitole.

Anime Versiunea anime a Bleach este produsă de către Studiul Pierrot și îl are ca director pe Noriyuki Abe. A fost difuzată pentru prima dată pe 5 Octombrie, 2004, pe TV Tokyo. Episoadele 1-167 au fost făcute și difuzate în format 4:3, iar episoadele 168+ în format 16:9 wide screen.

Pe 15 Martie, 2006, VIZ Media a obținut de la TV Tokyo Corporation și Shueisha drepturile pentru difuzarea și distribuirea produselor sub marca Bleach. Ca urmare, Viz Media a semnat un contract pentru titrarea în limba engleză a serialului anime, și a licențiat drepturilor de distribuire de produse sub marca Bleach mai multor companii diferite.

În Romania postul Animax a început să difuzeze, primele 52 de episoade, din Ianuarie, 2008, subtritrate în limba română.

Filme Bleach: Memories of Nobody (Memorii ale Nimănui) este un film de lung metraj care a fost lansat în cinema-urile din Japania pe 16 December 2006. Povestea are loc după terminarea evenimentelor din Soul Society, Ichigo aflându-se din nou în lumea oamenilor luptând înpotriva hollows. Intriga se desfășoara în jurul activităților unui grup denumit "Dark Ones" (Cei Întunecați), care încearcă să distrugă lumea umană și Soul Society. Evenimentele din film nu se potrivesc exact cu continuitatea intrigii canonice și de aceeea toate personajele participante își pierd memoria celor întâmplate pentru a explica discrepanțele.

Bleach: The DiamondDust Rebellion a fost lansat în cinema-urile din Japania pe 22 December 2007. Îl are în centru atenției pe Tōshirō Hitsugaya, căpitanul celei de-a 10-a Divizie, care este condamnat la execuție de către Soul Society după ce pierde un artefact numit "the King's Seal" (Sigiliul Regelui).

Cel de-al treilea film, Bleach: Fade to Black, I Call Your Name, a fost lansat în Japonia pe 13 Decembrie, 2008. În film, membri Soul Society sunt loviți de amnesia, care îi face să uite de Ichigo și Rukia. Când el se duce în Soul Society pentru a investiga, Ichigo descoperă că Rukia a uitat nu numai despre el, dar și propia identitate.

Muzical Un muzical rock cu titlul Rock Musical BLEACH, a fost produs de Studioul Pierrot în colaborare cu Nelke Planning, avândul ca director pe Takuya Hiramitsu, fiind adaptat după un scenariu al lui Naoshi Okumura. Muzica este compusă de către dramaturgul Shoichi Tama; muzica din spectacol fiind complet originală, nefiind luată din coloana sonoră a anime-ului. Spectacolul a fost pus în scenă în perioada 17 August - 28 August, 2005 la centrul Space Zero Tokyo din Shinjuku. Până astăzi, au fost puse în scenă cinci muzicale și un Spectacol Bankai "În Direct". Alte două spectacole se așteaptă a fi puse în scenă în primavara lui 2008.

Receptie Primul volum de manga a fost vândut în peste 1.25 milioane de copii în Japania, și versiunea originală Japaneză de manga, ca un întreg, a fost vândută în peste 46 milioane de copii. În 2005, Bleach a fost premiată cu prestigiosul premiu Shogakukan Manga la categoria shōnen.

Într-un poll de pe internet din 2006 făcut de TV Asahi, Bleach s-a clasat pe locul 7 ca program anime favorit în Japonia. În anul anterior, fusese clasat ca al 27-lea program favorit.

Vânzările în America de Nord au fost ridicate, în Decembrie 2006 volumul 16 a fost clasat în top 10 al "nuvelelor grafice", iar volumul 17 devenind cel mai bine vândut volum de manga pentru luna Februarie 2007.

Versiunea în limba engleză a Bleach a fost nominalizată pentru premiile "best manga" și "best theme" la American Anime Awards ediția 2006, dar nu a câștigat la niciuna dintre categorii. A fost nominalizată din nou în 2007 pentru "best manga", "best actor", "best DVD package design" și "best theme", dar a eșuat în a câștiga vre-un premiu.

Anime News Network descrie seria ca "..un anime incredibil de distractiv, care vă va captiva și va refuza să vă dea drumul. Pentru aventuri clasice cu o atitudine modernă, nu căutați mai departe de Bleach...". MiniTokyo a lăudat seria ca fiind "foarte originală" iar prezentarea "..este foarte promițătoare.." Recenzorul Pop Culture Shock și-a exprimat opinia despre serie. A declarat că povestea seriei "le dă pe altele deoparte" și că personajele sunt "bine create, animate și dublate", dar a adăugat mai târziu că unele scene "nu erau echilibrate" și că unele personaje "ar fi putut fi dezvoltate mai mult". Totuși, el a acordat seriei un grad de "A" pentru Volumul 1, și apoi "A-" pentru Volumele 2-6.

Cateva personaje ale seriei Kurosaki Ichigo – personajul principal
Kuchiki Rukia – al doilea personaj principal.
Familia Kurosaki – Isshin (tatal).
- Karin (sora mai mică)
- Yuzu (sora cea mai mică)
Sado Yasutora- prieten foarte bun al lui Ichigo.
Inoue Orihime- colega de clasa cu Ichigo, care are o pasiune secreta pentru el.
Ishida Uryu- un om spiritual, ultimul din rasa Quincy.

Informatii generale: Vârstă țintă: Shōnen
Gen: Acțiune, Puteri supernaturale

Manga Autor: Tite Kubo
Editura: Japan Shueisha
United States, Canada: Viz Media
Germania: Tokyopop
Brazilia Panini Comics

Publicat în: Japan Weekly Shonen Jump
Publicat între: August 2001 - prezent
Nr. de volume: 35 - nu au apărut toate capitolele

Anime Regizor: Noriyuki Abe
Studio: Studio Pierrot
Deținator licență: United States Canada VIZ Media

Difuzat inițial pe: Japan TV Tokyo
Difuzat prima data între: 5 Octombrie 2004 - în continuare
Nr episoade: 240

1880
ShunsuiKyoraku la decembrie 18 2009 22:51:29

Informatiile au fost surprinzator de bune , tineti-o tot asa , va rog sa editati la espada , halibel este 3rd espada nu 2nd . Si daca doriti mai multe informatii va pot da eu , datimi un pm si va zic.

2015
florence la martie 07 2010 02:16:26

Really good work about this website was done. Keep trying more - thanks! keyword,

2252
mikaella la iunie 27 2010 07:22:01

eu am vazut aproape toate episoadele bleach si acuma numai la asta ma gandesc
Mut

2497
Vizard Ichigo la octombrie 08 2010 19:53:37

BAZ va meritati numele FFF frumos descris tot imi palce bft sper sa ajungeti departe cu siteul va sustin ! :RK

2592
unknown maniak la ianuarie 07 2011 11:00:06

sa moara bibi am trecut prin 303 de episoade mai exact indoar o saptamana
, si cu pauza:yea:

2738
Melissa12 la octombrie 27 2012 14:17:16

tea length wedding gowns I check out type of biological biological dad i am going to turn into a lot while well cheap informal wedding dresses , Nevertheless you should that i will get married to, I seriously have no concept. I sense you are it is so hard to come by your actual true love because a person connect of two numbers of enchantment - the actual first interest standing on an actual value. Due to the fact i reckon you straightaway fascinated by your love of his life. After that the actual real selling point require to be able to a difficult one. beach wedding gown It must arrive the best interest at you as a sufferer; Your own aspects and as well as belief's mentioned.

2738
Melissa12 la ianuarie 13 2013 08:55:06

You should also try eBay for those who would like to save dollars wedding gowns maternity . cheap formal dress It is not uncommon for brides to search for affordable wedding ceremony attire on eBay. You are able to commence your searching by looking for marriage ceremony attire on eBay. You'll want to attempt to compare the prices of a variety of things. Finding the time for analysis is extremely critical. 2012 prom dresses You may ought to invest rather some time in order to get cheap wedding attire on eBay long evening dresses cheap . But In our showroom you'll be able to leave her bridesmaid dresses ahead of the marriage ceremony. Our professionals otparyat, and will make you a wedding ceremony gown on the eve of your wedding ceremony for free. Your daily life and soul crammed pre-wedding fuss about? , you'll also have to contemplate lots of other variables and difficulties before you choose to location a bid or to buy. It's important to read the reviews concerning the seller plus size wedding . You'll want to also take into consideration the score of the seller whenever you are trying to search for your low-priced wedding dresses on eBay off the shoulder ball gown bridal dress . The rankings and feedback will give you an idea for the reputation with the seller. If there are a whole lot of bad feedback about the seller, you could possibly not need to purchase from this seller.

Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.