Bleach :: Romania - Primul site despre Bleach anime si manga
Navigare
Multimedia
Information
Games
Bleach Game
Bleach Training 1
Bleach Training 2
Ichigo Dress Game

Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Utilizatori conectaţi
» Vizitatori conectaţi: 1

» Membri conectaţi: 0

» Membri înregistraţi: 2,552
» Cel mai nou membru: FumLoottori
Sondaj membri
Inca un Nijikon... Veniti?

Nu as lipsi pt nimic in lume!
Nu as lipsi pt nimic in lume!
17% [2 Voturi]

Poate... nu stiu sigur.
Poate... nu stiu sigur.
17% [2 Voturi]

Nu, nu vin pt ca nu am cum :(
Nu, nu vin pt ca nu am cum :(
42% [5 Voturi]

Poate la anu... si La Multi Ani!
Poate la anu... si La Multi Ani!
17% [2 Voturi]

Daaaaaaa, am sa bantui pe acolo dupa postere and stuff.
Daaaaaaa, am sa bantui pe acolo dupa postere and stuff.
8% [1 Vot]

Nu vin pt ca nu imi place.
Nu vin pt ca nu imi place.
0% [0 Voturi]

Voturi: 12
Trebuie să te conectezi pentru a vota.
Pornit: 18/10/2011 22:22

Arhiva de sondaje
Ierarhie articole
Ghost Types

Bleach - Tipuri de personaje

  • Oameni: Oamenii din Bleach sunt asemeni rezidenților moderni ai Japoniei, iar majoritatea lor nu pot vedea ori simți spiritele fără corp în vreun fel. Spiritele pot totuși ocupa corpuri umane artificiale numite gigai care îi fac vizibili și oamenilor obișnuiți. Unul din 50.000 de oameni poate fi medium, cu nivele diferite de a simți spiritele din jurul lor, dar doar o treime din aceștia le pot vedea clar, și doar cei mai puternici medii pot vorbi ori atinge fantomele. Există persoane cu abilități înnăscute de a vedea, dar și lupta cu spiritele, dar oamenii obișnuiți pot obține această putere doar prin prezența constantă în jurul unei surse mari de putere sprituală.
  • Plusuri: Un spirit blând din Bleach este cunoscut drept plus. Un plus este sufletul unei persoane care a murit. Un lanț, denumit Chain of Fate (因果の鎖, inga no kusari?, Lanț al Destinului), este atașat de pieptul plusului și îl leagă de o locație, un obiect sau o persoană de care sufletul s-a simțit apropiat în timpul vieții. Spiritul se poate mișca liber dacă lanțul a fost rupt, dar acest lucru face ca lanțul să înceapă a se coroda. Normal un plus este trimis în Soul Society de către Shinigami printr-un ritual numit soul burial (魂葬, konsō?) înainte de corodarea semnificativă a lanțului. Dacă Chain of Fate este coradat complet înainte ca soul burial să fie executat, o gaură va apărea în pieptul sufletului unde lanțul a fost odată ancorat. Aceste spirite înnebunesc și devin spirite malefice cunoscute ca hollows. Dacă Lanțul Destinului (Chain of Destiny) este smuls în mod deliberat se poate ajunge la degradarea sufletului.
  • Hollows: Hollows sunt principalii antagoniști din Bleach. Ei sunt spirite malefice ce trăiesc în Hueco Mundo dar călătoresc în lumea celor oamenilor pentru a se hrăni cu sufletele celor vii și celor morți. Ca și Shinigami, hollows sunt facuți din materie spirituală și nu pot fi detectați de către oamenii normali. Procesul prin care un plus se transformă în hollow durează câteva luni(chiar mai mult), depinzând de lungimea Chain of Destiny (因果の鎖, inga no kusari?, Chain of Fate, Lanț al Destinului), care iese din centrul pieptului acestuia. Când lanțul dispare cu totul, sufletul este transformat într-o formă unică, monstruoasă cu o vagă mască de schelet și o mare gaură unde lanțul a fost odată conectat. Deși majoritatea hollows pot fi învinși de un shinigami de putere medie, sunt unii care îi întrec în putere și pe cei mai puternici shinigami. Toți hollows poartă o masca alba, dar un grup mic de hollows le-au spart, devenind Arrancar. Spărgând maștile, acești hollows redobândesc rațiunea, obtinând uneori și forma humanoidă, și acces la puteri de shinigami.
  • Shinigami: Shinigami, sau Soul Reapers după cum sunt denumiți în limba Engleză, sunt psychopomps din Bleach. Ei sunt spirite cu puteri spirituale, recrutate dintre rezidenți și nobilimea din Soul Society. Ca toate spiritele, ei nu pot fi detectați de oameni normali. Shinigami posedă cate un zanpakutō, sabii supernaturale care reprezintă o manifestație a puterii propietarului, cu care execută soul burials pe plusuri. Shinigami mai folosesc pe langă zanpakutō și magicii cunoscute drept kidō pentru a lupta împotriva hollows. Un group de Shinigami cunoscuți drept Vizard au obținut puteri de hollow, ajungând să posede măști detașabile și anuminte abilități hollow.
  • Quincy: Quincy sunt un clan de oameni cu abilitatea de a percepe lumea spirituală care au luptat odată împotriva hollows, folosind arcuri din energie spirituală pentru a-i distruge. Spre deosebire de Shinigami, Quincy absorb și canalizează energia spirituală din împrejurimile lor pentru a lupta. O diferență majoră față de Shinigami este că tehnica de lupta a Quincy distruge complet sufletul unui hollow, acesta nemaiputând intra în Soul Society. Această metodă are tendinta de a zdruncina balanța universului, deoarece atunci când sufletele sunt distruse, numarul de suflete care ajung sau pleacă din Soul Society nu poate rămâne egal. Ca urmare a acestui lucru Shinigami au purtat o campanie de exterminare a Quincy cu 200 de ani înainte de povestea actuală. Cel puțin doi Quincy încă mai există.
732
Hikaru la noiembrie 07 2008 22:42:56

scz ca ma tot bag ca si musca in lapte.. Rânjet dar Menoshii sunt la randu lor de 3 feluri. Aia gigantici sunt Gillian, apoi din Gillian se transforma in Adjucas si din Adjucas in Vasto Lordes,

2738
Melissa12 la august 08 2012 00:00:41

In the 08 / 09 season, injuries continue to Sneijder wear adidas f5adizero trx soccer cleats only to play for Real Madrid for 28 Games swiss cartier replica , he scored 2 goals and 2 assists cheap tag heuer rolex fake watches for sale .

2738
Melissa12 la aprilie 13 2013 13:41:33

A great many people, And the garment place on the web is allowed to see at the most up-close and personal angle in order to reduce the concerning of the flower girl dresses details. Just think of us as your private matchmaker. when they speak of home formal dresses evening formal gowns , tend to associate it with a certain atmosphere, certain physical surroundings, and certain emotional attitudes within themselves wholesale formal dress . This sentimentality toward home is something that has come down to us from the past petite mother of the groom dresses casual wedding dresses beach . formal dresses wedding Enemies could attack you and kill or rob you, and you had little protection against them.

2738
Melissa12 la noiembrie 14 2013 11:03:50

The bad information is that no one, Fake Tag Heuer Watches even your blind Aunt Millie will assume they're authentic Rolex timepieces Replica Rolex Watches for sale . You will come across these Chinese fakes getting offered around the road with strange names around the dials like Folex or Rolexx Fake Tag Heuer Watches . Our assistance is always to keep away from these cheapos. They are only very good for gag presents - at finest.

Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Excelent! Excelent! 60% [3 Voturi]
Foarte bine Foarte bine 0% [Nu există voturi]
Bine Bine 20% [1 Vot]
Mediu Mediu 20% [1 Vot]
Slab Slab 0% [Nu există voturi]